Loading...
Home| Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

La site-ul nostru, clienții noștri sunt în centrul a ceea ce facem; dorim să oferim clienților noștri produse și servicii care îl ajută pe fiecare client să se simtă bine și să arate cel mai bine, iar acest lucru se extinde și asupra clienților noștri care au încredere în modul în care le gestionăm informațiile personale. Luăm foarte în serios încrederea pe care o acordați în noi, indiferent dacă ne împărtășiți informații personale atunci când vizitați sau faceți o achiziție la magazinele noastre, contactându-ne prin telefon sau e-mail, folosind site-urile noastre web („Site-uri”). În cadrul acestei politici, ne vom referi la site-urile web, la activitățile din magazin și la comunicările cu noi în mod colectiv ca „Servicii”. Scopul acestei Politici de confidențialitate („Politică”) este de a explica modul în care site-ul nostru, inclusiv afiliații, filialele și familia noastră de mărci (colectiv, „site-ul nostru”, „noi” sau „noi”), colectează și utilizează personalul dvs. informațiile, cu cine le partajăm și când, cum le păstrăm în siguranță și instrumentele și opțiunile disponibile pentru a gestiona informațiile respective.


Această Politică se aplică Serviciilor site-ului nostru și oricăror site-uri, aplicații mobile sau produse care afișează sau leagă această Politică. Nu se aplică niciunui site web, aplicație mobilă, serviciu sau produs care nu afișează sau nu trimite la această politică sau care conține propria sa politică de confidențialitate.


Dacă nu sunteți de acord cu practicile pe care le-am descris în această Politică, vă rugăm să nu ne împărtășiți informațiile dumneavoastră personale. Partajând informațiile dumneavoastră personale cu noi, inclusiv într-un magazin, contactându-ne prin e-mail sau poștă, sau prin accesarea sau utilizarea site-urilor noastre web, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dumneavoastră conform prezentei Politici.


Ce informații personale colectăm

Categoriile de informații pe care le colectăm sunt:


Informații de contact, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon, adresele poștale și de e-mail.


Informații privind achiziția și tranzacțiile aferente, inclusiv adresele de facturare și expediere, metoda de plată (numărul cardului de debit sau de credit), articolele achiziționate, articolele modificate sau personalizate (inclusiv măsurători), starea comenzii și informațiile de contact aferente.


Informații despre preferințele produselor, inclusiv dimensiunile preferate ale produselor, mărcile pe care ne spuneți că vă plac și alte produse de interes.


Informații despre preferințele de contact, inclusiv metoda preferată de a primi comunicări de marketing (e-mail sau poștă).


Informații despre profil și cont, inclusiv informații de contact, informații despre achiziție, preferințe despre produse și comunicare, date de conectare ale contului, informații despre articolele din Lista de dorințe, articolele din coșul de cumpărături online sau cele salvate pentru achiziții viitoare, informații despre registru, informații despre recenzii despre produse, card cadou și informațiile despre site-ul nostru, intrările din agendă și alte informații despre profilul sau contul dvs.


Informațiile pe care le partajați în timpul comunicărilor și interacțiunilor cu noi, care pot include conținutul mesajelor de e-mail, sesiunilor de chat, mesajelor text și apelurilor telefonice.


Informații demografice, care pot include vârsta sau data nașterii, sexul, codul poștal și alte informații despre dvs.


Înregistrări video și informații fotografice cu dvs. atunci când vizitați unul dintre magazinele noastre.


Înregistrări vocale asociate cu apelurile efectuate către echipa noastră de asistență pentru clienți și informații despre apelul dvs. și pe care le distribuiți atunci când ne sunați la telefon.


Informații despre locație sau geolocalizare, inclusiv ID-ul dispozitivului și informații despre locația dispozitivului atunci când utilizați aplicațiile noastre (dacă setările dispozitivului dvs. ne permit să colectăm aceste informații).


Informații de navigare pe dispozitiv și pe Internet, inclusiv informații despre activitatea dvs. de navigare, adresa IP, identificatori unici de dispozitiv, identificatori cookie, setări și informații despre dispozitiv și browser și informații despre furnizorul de servicii de internet. De asemenea, putem colecta informații despre când și cum accesați și utilizați site-urile noastre web, cum ar fi data și ora vizitei sau utilizării dvs., site-urile web vizitate înainte și după vizitarea site-urilor noastre web, cum navigați și ce căutați pe site-uri web, paginile vizitate pe site-urile web, articolele pe care le vizualizați și articolele pe care le cumpărați.


Inferențe despre sau derivate din oricare dintre informațiile de mai sus care pot avea legătură cu preferințele dumneavoastră sau cu alte aspecte.


Site-ul nostru este destinat persoanelor care au cel puțin 13 ani

Site - ul nostru nu solicită și nu colectează cu bună știință informații cu caracter personal de la oricine mai mic de 13 ani fără acordul prealabil al unui părinte sau tutore legal. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți dacă credeți că copilul dumneavoastră sub 13 ani a trimis informații personale pe site-ul nostru fără acordul prealabil al părinților sau a tutorelui legal, astfel încât să putem lua măsuri pentru a șterge informațiile.


Cum colectăm informațiile personale

Colectăm informații personale în diferite moduri, atât direct, cât și indirect. De exemplu, când ne trimiteți poștă, e-mailul echipei noastre de asistență pentru clienți, completați un formular pe site-urile noastre web, plasați o comandă prin intermediul site-urilor web sau furnizați informații unuia dintre membrii echipei noastre din magazin, colectăm informațiile dvs. direct. De asemenea, putem colecta informațiile dumneavoastră personale indirect prin mijloace automate, de exemplu, atunci când interacționați cu site-urile noastre web, putem folosi tehnologii pentru a colecta informații despre modul în care utilizați site-urile sau aplicațiile. De asemenea, este posibil să primim informații despre dvs. de la terți, inclusiv de la afiliații și filialele noastre, platformele de rețele sociale sau de la partenerii noștri de publicitate.


Colectăm informații personale atunci când le furnizați

Putem colecta informații personale direct de la dvs. sau de la dispozitivul dvs., după cum urmează:


Când vă înregistrați pentru un cont de site, este necesar să furnizați informații personale care includ numele și adresa dvs. de e-mail. Puteți alege să ne furnizați informații personale suplimentare, inclusiv adrese de facturare, poștă și expediere, număr de telefon și o metodă de plată (de exemplu, card de credit). Dacă efectuați achiziții prin intermediul Site-urilor Web, veți crea, de asemenea, un nume de utilizator și o parolă, informații care, la vizitele ulterioare, ne ajută să vă confirmăm identitatea și vă facilitează efectuarea achizițiilor pe Site-urile noastre.


Dacă vă alăturați site-ului nostru, pe lângă informațiile despre contul de site pe care le furnizați (după cum s-a menționat mai sus), vom avea nevoie și de numărul dvs. de telefon mobil.


Dacă solicitați un cont de credit sau pentru a gestiona un cont de credit sau de debit existent, va trebui să furnizați numele, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon. De asemenea, va trebui să furnizați alte informații necesare pentru a vă evalua solvabilitatea și pentru a vă verifica identitatea, cum ar fi data nașterii, numărul de securitate socială, venitul și informațiile despre angajator. Aceste informații sunt necesare pentru ca noi să vă procesăm cererea, să vă gestionăm contul și să vă oferim servicii legate de credit. Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți să vă conectați cardul la un alt site web terță parte, aceștia pot utiliza informațiile dvs. în moduri diferite și pot avea politici de confidențialitate care diferă de ale noastre; vă rugăm să consultați politicile lor de confidențialitate pentru a înțelege cum colectează și gestionează informațiile dvs. și opțiunile dvs.


Când faceți cumpărături cu noi, fie prin site-uri web, fie prin aplicație, stocăm istoricul dvs. de navigare, ceea ce ați căutat, inclusiv atunci când utilizați instrumentele noastre de personalizare a stilului, ce ați salvat pentru mai târziu și când ne cereți să vă anunțăm despre articole. care intră în vânzare sau revin în stoc și ce ai cumpărat (dacă faci o achiziție).


Când interacționați cu site-ul nostru, inclusiv cu un membru al echipei noastre de vânzări, vizitați un magazin, contactați echipa noastră de asistență clienți, participați la un concurs sau la tombolă, răspundeți la un sondaj, vă implicați într-o activitate promoțională, vă înregistrați pentru a participa la un eveniment sau numire sau aplica pentru angajare (solicitanții au acces la Politica noastră de confidențialitate pentru cariere, care conține informații despre colectarea și utilizarea de către noi a datelor solicitanților și angajaților).


Când vă înscrieți pentru a primi e-mailuri, inclusiv comunicări de marketing.


Când vizitați un magazin, este posibil să colectăm înregistrări video și fotografii cu dvs. pe care le folosim pentru securitate, pentru a detecta și a preveni frauda, a preveni pierderea sau deteriorarea produsului, a raporta incidente și în scopuri operaționale.


Colectăm informații personale din surse terțe

Pentru a înțelege mai bine preferințele dvs., pentru a opera afacerea noastră și pentru a vă oferi produse și servicii pe care credem că vă vor iubi, este posibil să primim informațiile dvs. personale de la următoarele terțe părți:


Site - ul nostru și familia de site -uri de mărci și companii cu care ați interacționat:


Rețele sociale online dacă urmăriți site-ul nostru sau oricare dintre mărcile noastre pe site-urile de socializare, de exemplu, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok sau Pinterest. Putem colecta informații personale atunci când comunicați cu noi în cadrul site-urilor de socializare sau folosiți funcționalități, pluginuri, widget-uri sau instrumente de pe platformele sau rețelele de socializare în legătură cu site-urile noastre web (de exemplu, pentru a vă conecta la un cont sau pentru a împărtăși inspirație, găsește, cumpără și alt conținut cu prietenii și urmăritorii tăi de pe rețelele sociale) sau când dai clic pe butoanele Partajează sau Like ”. Credem că este important să subliniem faptul că, dacă faci o postare pe un site de socializare, cum ar fi pe Facebook, Instagram sau Pinterest, sau ne identifici în feedul tău social media etichetându-ne folosind un hashtag (#) sau la (@), informațiile dumneavoastră personale pot fi disponibile public și sunt supuse politicilor de confidențialitate ale acelor site-uri de socializare. Vă recomandăm să examinați politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri terțe pe care le vizitați pentru a înțelege colectarea datelor și practicile acelor terți.


Furnizorii de servicii terți care ne susțin afacerea, inclusiv companiile care ne ajută în eforturile noastre de marketing, furnizorii de analize, rețelele și cooperativele de publicitate, terții care ne împărtășesc informații despre diferitele dispozitive pe care le utilizați online și alte terțe părți cu care colaborăm sau lucreaza cu.


Colectăm informații personale folosind tehnologii automate

Informațiile personale sunt, de asemenea, colectate prin tehnologii automate și partajate cu noi atunci când vizitați site-ul nostru web, deschideți un e-mail sau faceți clic pe una dintre reclamele noastre.


Creăm automat fișiere de jurnal pentru site-ul web și aplicația mobilă, care sunt create atunci când accesați site-ul și/sau aplicațiile noastre. În plus, tehnologiile de colectare automată a datelor - cum ar fi cookie-uri, balize, etichete, kituri de dezvoltare software (SDK) și scripturi - sunt folosite de noi pentru a analiza tendințele, a administra site-urile web și pentru a urmări mișcările utilizatorilor în jurul site-urilor web. Noi și furnizorii noștri de servicii terți folosim, de asemenea, aceste tehnologii pentru a culege informații demografice despre baza noastră de utilizatori, ca indivizi și în ansamblu.


Un cookie este un fișier text mic care este stocat pe computerul unei persoane și descărcat pe computer sau dispozitiv mobil atunci când acesta vizitează un site web. Cookie-urile trimit apoi informații înapoi către site-ul web de origine la fiecare vizită ulterioară sau către un alt site web care recunoaște același cookie. Utilizăm următoarele tipuri de cookie-uri:


Cookie-urile esențiale sunt necesare pentru a face site-urile noastre web funcţionează corect şi nu poate fi dezactivat în sistemele noastre. Dacă blocați aceste module cookie, este posibil ca anumite părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre să nu funcționeze corect.


Cookie-urile de performanță și funcționale ne permit să numărăm vizitele și sursele de trafic pe site-urile noastre web astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța și funcționalitatea. Acestea ne ajută să știm care pagini ale site-urilor noastre web sunt cele mai și mai puțin populare, ce caracteristici ale aplicațiilor sunt cele mai utilizate și cum se deplasează vizitatorii pe site-uri web.


Cookie-urile de publicitate direcționate pot fi setate prin intermediul site-urilor noastre web de către partenerii noștri de publicitate. Acestea pot fi folosite de companiile de publicitate pentru a construi un profil al intereselor dumneavoastră și pentru a vă afișa reclame relevante pe alte site-uri web.


Cookie-urile pentru rețelele de socializare vă permit să partajați informații folosind butoanele de partajare pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram sau Twitter. Aceste informații pot fi apoi folosite de rețeaua de socializare pentru a vă oferi publicitate direcționată.


Putem combina informațiile colectate automat (după cum este descris mai sus) din interacțiunile dumneavoastră cu Serviciile noastre și activitatea dumneavoastră pe site-uri terțe cu alte date (inclusiv informații personale).

Dacă doriți să renunțați la permisiunea anumitor module cookie, puteți face acest lucru modificând setările browserului, astfel încât modulele cookie de pe site-urile noastre web nu poate fi setat (consultați Pubitatea bazată pe interese din secțiunea Opțiunile dvs. de mai jos pentru opțiunile dvs.). Vă rugăm să rețineți că dacă ștergeți, blocați sau restricționați în alt mod cookie-urile sau utilizați un alt computer sau browser de internet, va trebui să vă reînnoiți opțiunile de gestionare a cookie-urilor.


Cum folosim informațiile personale

Folosim informații personale, inclusiv informații pe care le combinăm din interacțiunile dvs. cu site-urile noastre web, în magazin, dispozitivul dvs. sau terțe părți, pentru a ne desfășura activitatea și pentru a vă oferi cele mai bune produse, servicii și experiențe posibile. Știm că informațiile tale personale sunt importante pentru tine, așa că dorim să fim transparenți cu privire la modul în care utilizăm aceste informații. Iată modurile în care folosim informațiile dumneavoastră personale:


Pentru a vă oferi acces la site-uri web, inclusiv pentru a vă deservi conturile și abonamentele și pentru a menține securitatea ambelor.


Pentru a vă oferi produse și servicii, inclusiv pentru a vă onora comenzile, pentru a vă procesa plățile și pentru a vă oferi produse și servicii care credem că vă vor plăcea.


Pentru a vă răspunde sau a vă notifica, inclusiv atunci când plasați o comandă, inițiați mesaje text în calitate de deținător al cardului de credit al site -ului, pentru a obține informații despre contul dvs. de credit (inclusiv soldul, creditul disponibil și alte informații similare) sau stocați pentru a obține un QR codificați pentru achiziții în aceeași zi, contactați-ne cu un comentariu, cerere sau întrebare, participați la un concurs sau la tombolă, completați un sondaj, acordați consimțământul unui membru al echipei magazinului să vă trimită prin e-mail, mesaje text sau apeluri despre produsele și serviciile despre care ați întrebat sau cumpărat, pentru a vă anunța când o comandă sau modificare este gata și pentru a vă anunța cu privire la actualizările aplicației sau, atunci când alegeți, pentru a vă anunța că un articol este din nou în stoc.


Pentru a vă personaliza experiențele cu noi, inclusiv pentru a vă aminti interesele și preferințele, pentru a personaliza produsele și serviciile pe care le împărtășim cu dvs., pentru a facilita interacțiunile cu stiliștii noștri și membrii echipei de magazin, pentru a urmări și a clasifica activitatea și interesele dvs. pe site-uri web, inclusiv identificarea și conectarea. diferitele dispozitive pe care le utilizați și pentru a vă îmbogăți experiența în magazinele noastre și pe site-urile web.


Pentru marketing și publicitate, inclusiv pentru a vă trimite comunicări de marketing și publicitate adaptate intereselor dumneavoastră și de natură mai generală.


Pentru a vă oferi conținut personalizat atunci când vă aflați în apropierea magazinului sau a sistemelor noastre de magazin, nu ați dezactivat partajarea locației în setările dispozitivului dvs., ați instalat vreuna dintre aplicațiile noastre și dispozitivul dvs. accesează serviciile noastre Wi-Fi din magazin.


Pentru analize, inclusiv pentru a înțelege cum utilizați site-urile noastre web, cum faceți cumpărături cu noi, metodele și dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-urile noastre web și pentru a aduce îmbunătățiri site-urilor noastre.


Pentru a gestiona programul nostru de fidelizare a site-ului, inclusiv pentru a înscrie noi membri și a gestiona conturile de fidelitate existente.


În scopuri comerciale, inclusiv pentru a opera și îmbunătăți activitățile noastre de afaceri și de afaceri, pentru cercetare, pentru a ne menține programele, conturile și înregistrările; pentru a înțelege satisfacția dvs. față de produsele și serviciile noastre, inclusiv site-urile web; pentru a detecta și a preveni frauda sau utilizarea abuzivă a serviciilor noastre; și pentru orice alt scop comercial permis de lege.


În scopuri legale și de siguranță, inclusiv pentru a ne apăra sau proteja pe noi, pe dumneavoastră, clienții noștri sau terțe părți, de vătămări sau în cadrul procedurilor judiciare; menținem securitatea clienților, angajaților și proprietăților noștri; să răspundă la ordinele judecătorești, procese, citații și cereri guvernamentale; abordează conformitatea legală și reglementară; și vă anunță cu privire la rechemarea produselor sau problemele de siguranță.


Opțiunile dvs. și dezvăluirile legale

Recunoaștem că doriți să alegeți nu numai în ceea ce privește produsele și serviciile pe care le oferim, ci și modul în care sunt utilizate și partajate informațiile dvs. personale. În prezent oferim următoarele opțiuni și opțiuni:


Vizualizarea informațiilor dvs. personale. Vă puteți accesa numele, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresele de expediere, metodele de plată, informațiile despre tranzacții (comenzi, achiziții și retururi), informațiile site-ului nostru și e-mailul conectându-vă la contul dvs. pe site-uri web.


Actualizarea informațiilor dvs. personale. De asemenea, vă puteți corecta sau actualiza numele, e-mailul, adresele de facturare sau de livrare, unele preferințe de cumpărături (cum ar fi locația preferată a magazinului) și metodele de plată, conectându-vă la contul dvs. pe site-uri web. De asemenea, puteți solicita actualizarea informațiilor dumneavoastră personale scriindu-ne la adresa de e-mail sau poștală specificată în secțiunea „Contactați-ne” de mai jos.


Publicitate bazată pe interese.Setările dispozitivului dvs. vă pot oferi setări de confidențialitate suplimentare atunci când utilizați aplicațiile noastre; vă rugăm să consultați setările dispozitivului pentru detalii. Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă renunțați la primirea de publicitate bazată pe interese, veți primi în continuare reclame, dar acestea vor fi de natură mai generală.


Cum securizăm informațiile personale

Am implementat măsuri de securitate administrative, fizice și tehnologice acceptate de industrie pentru a ajuta la protejarea împotriva pierderii, utilizării greșite și modificării informațiilor dumneavoastră personale aflate în posesia și sub controlul nostru. Ne asigurăm că angajații noștri, contractorii și furnizorii de servicii terți care au acces la informații personale în sistemele noastre își recunosc obligațiile și se angajează să protejeze aceste informații.

Deși folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja informațiile personale, nicio metodă de transmitere prin Internet nu este 100% sigură. Ca urmare, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dumneavoastră personale. Vă încurajăm cu tărie să luați măsuri pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor contului dvs. (inclusiv informațiile dvs. personale), inclusiv prin:


Instalarea celor mai recente actualizări de securitate și software antivirus pe computer pentru a ajuta la prevenirea programelor malware și a virușilor

Folosind o parolă complexă care include minim 7 caractere alfanumerice și sensibile la majuscule

Nu folosiți aceeași parolă pentru mai mult de un cont online

Nu vă partajați parola

Protejarea cu parolă a computerului și a dispozitivului mobil

Deconectarea/deconectarea de pe site odată ce ați încheiat sesiunea sau

tranzacție, astfel încât sesiunea dvs. să fie închisă, mai ales când utilizați un computer public

Vă rugăm să rețineți că este posibil să intrați în contact cu site-uri web sau să primiți e-mailuri sau texte care încearcă să vă ademenească să furnizați informații personale cu o ofertă precum site-ul nostru Card cadou. Site - ul nostru nu sponsorizează și nu aprobă aceste oferte. Dacă aflați despre orice activitate potențial frauduloasă pe un site web sau într-un e-mail sau un mesaj text pe care îl primiți, vă rugăm să transmiteți informațiile către serviciul nostru pentru clienți.


Link-uri către alte site-uri

Link-uri către alte site-uri web și servicii. Site-urile noastre web poate furniza link-uri către site-uri de Internet, conținut sau videoclipuri (linkuri încorporate sau directe) întreținute de terți. Nu suntem responsabili pentru site-urile, conținutul sau videoclipurile disponibile prin aceste link-uri și nu am analizat practicile de confidențialitate ale acelor terțe părți. Vă încurajăm să examinați practicile de confidențialitate ale oricăror site-uri terțe pe care alegeți să le accesați.


Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări despre această politică sau practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.


Actualizări ale acestei politici

Putem aduce modificări acestei Politici și putem aplica orice modificări la informațiile colectate anterior, așa cum este permis de lege. Asigurați-vă că verificați această Politică pentru actualizări din când în când, deoarece o vom revizui cel puțin o dată la 12 luni și vom face actualizări după cum este necesar. Dacă aducem modificări materiale acestei Politici, vă vom anunța prin publicarea Politicii actualizate pe site-uri web.