Loading...
Home| Politica de rambursare

Politica de rambursare

Cum sunt creditate rambursările mele?

Toate rambursările vor fi creditate pe forma dumneavoastră inițială de plată. Oferim chitanțe cadou clienților atunci când cumpără cadouri. Când returnați un cadou, veți primi rambursarea numai pe un card cadou. Dacă alegem să oferim o rambursare și nu este disponibilă nicio înregistrare a vânzării, vom cere identificarea personală și va fi furnizată o retur la prețul curent.

 

Articole returnate prin poștă: Dacă ați comandat cu cardul de credit, vă vom credita contul în termen de 14 zile lucrătoare. Acest lucru va apărea pe următorul extras de cont, în funcție de banca emitentă și/sau de ciclul de facturare. Dacă ați solicitat un schimb, contul dumneavoastră va fi taxat pentru noul articol și creditat pentru returnare.

 

Taxe de expediere: Din păcate, nu putem rambursa taxele de transport.

 

Nu am o imprimantă. Există o altă modalitate prin care pot face o întoarcere?

Dacă doriți să faceți o retur digital, dar nu aveți o imprimantă, vă rugăm să urmați acești pași.

 

CARDURI CADOU

Cardurile cadou nu pot fi returnate.

 

LIVRARE VERDE

În efortul nostru continuu de a minimiza risipa și de a reduce impactul nostru asupra mediului, vă rugăm să rețineți că comanda dvs. poate ajunge într-o cutie de transport ușor folosită.

 

Am nevoie de o chitanță de la achiziția mea?

Chitanța sau numărul de comandă ne ajută să găsim cel mai rapid achiziția dvs. Dacă nu aveți o chitanță, ar trebui să putem găsi achiziția în alte moduri, dar este posibil să vă solicităm mai multe informații, astfel încât să vă putem ajuta mai bine cu solicitarea dvs. Dacă nu este disponibilă nicio înregistrare a vânzării și alegem să oferim o rambursare, va fi necesară identificarea dumneavoastră personală pentru procesarea returului.

 

Luați totul înapoi?

Vom face tot posibilul să avem grijă de tine, dar din când în când nu putem găzdui o retur.

 

Există o limită de timp? Ce se întâmplă dacă articolul este purtat?

Vom face tot posibilul să avem grijă de clienți și să tratăm cu ei corect; cerem ca și clienții noștri să ne trateze corect. Din când în când este posibil să nu acceptăm retur. Nu există limite de timp pentru returnări sau schimburi.

 

De ce rochiile de ocazie specială și unele articole de designer au etichete care spun că dacă eticheta este îndepărtată, îmbrăcămintea nu poate fi returnată?

Dacă clienții trebuie să returneze o rochie de ocazie specială sau un articol de designer, le cerem ca articolul să fie în aceeași stare ca atunci când l-au primit, cu toate ambalajele incluse și etichetele încă atașate. Clienții ne-au spus că este important pentru ei ca rochiile de ocazie specială și articolele de designer pe care le cumpără să nu fi fost purtate sau folosite înainte de cumpărare. De-a lungul anilor, am constatat, de asemenea, că am primit un număr disproporționat de retururi care păreau a fi fost purtate anterior în aceste categorii, comparativ cu alte categorii pe care le comercializăm. Pentru a satisface așteptările clienților noștri, am implementat o etichetă sau un card pentru a ne asigura că aceste articole sunt returnate în starea originală.

 

Există taxe de reaprovizionare?

Nu.

 

De ce îmi solicitați identitatea personală pentru o retur fără înregistrarea vânzării?

Datorită filozofiei noastre liberale de returnare, avem această procedură de audit intern pentru a ne oferi posibilitatea de a monitoriza și investiga rambursările și returnările fără evidență de vânzare.

 

iei cecuri?

Cecurile nu vor mai fi acceptate ca plată pentru mărfuri. Cu toate acestea, cecurile vor continua să fie acceptate pentru plata în conturi.

 

Cum procesați returul meu dacă am plătit cu PayPal (SUA)?

Dacă suma totală a achiziției dvs. a fost efectuată cu PayPal, rambursarea dvs. va fi creditată în același cont PayPal.