Loading...
Home| Retur și schimb

Retur și schimb

VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI GRĂ CÂND ÎNCERȚI HAINE, SĂ NU LE DETERGĂ SAU PATE. DACĂ RETURNAREA DVS. NU ÎNTUNESTE CRITERIILE DE MAI SUS VĂ FI TRIMITE ÎNAPOI.

 

SCHIMBURI

Din cauza rotației mari a stocurilor nu oferim schimburi în acest moment. Dacă ați achiziționat un articol, dar doriți o altă dimensiune sau culoare, vă recomandăm:

1. Rezervați o retur pentru articolul dvs

2. Odată ce returnarea a fost procesată, veți primi un credit în magazin

3. Folosiți creditul din magazin pentru a recumpăra articolul

Vă rugăm să rețineți că articolele se vând rapid, așa că nu putem garanta că articolul dorit va fi în continuare disponibil până la procesarea returnării. Dacă credeți că un articol se poate epuiza, vă recomandăm să recumpărați articolul înainte de a returna comanda.

 

Defecte

Dacă credeți că ați primit un articol defect sau incorect, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea coletului prin intermediul paginii noastre de contact cu toate defecțiunile și imaginile digitale ale problemelor găsite. Suntem bucuroși să înlocuim bunurile în cazul unei defecțiuni de fabricație.

Dacă un articol este considerat ca având daune/defecțiuni ale producătorului, nu veți suporta costuri suplimentare și vi se va oferi un articol de înlocuire sau o rambursare/certificat cadou

 

RETUR INTERNAȚIONAL / EXPRESS

Dacă preferați să trimiteți returnarea prin propriul curier, vă rugăm să trimiteți returnarea utilizând un serviciu care poate fi urmărit, cu numărul comenzii și motivul returnării la .

 

DAUNE DE LIVRARE

Dacă considerați că comanda dumneavoastră a fost deteriorată în timpul transportului, vă rugăm să ne trimiteți fotografii și detalii în termen de 24 de ore de la primirea coletului deteriorat. Vă rugăm să ne contactați prin pagina noastră de contact cu toate detaliile.

 

PRIMIȚI UN ARTICOL INCORECT

Dacă ați primit un articol în afara comenzii specificate, sau o dimensiune sau o culoare incorectă, comanda dumneavoastră va fi modificată fără costuri pentru dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați cu orice fotografii ale articolului și vă vom trimite mai multe informații despre cum să procedați. Ne vom strădui să vă aducem articolul corect într-un interval de timp normal sau expres. Dacă articolul este epuizat, vă vom rambursa costul integral al articolului și toate costurile inițiale de transport.

Când returnați un articol incorect, vă rugăm să vă asigurați că se acordă atenția cuvenită pentru a returna articolul la depozit în starea sa inițială. Toate bunurile returnate trebuie să fie nefolosite și în starea lor originală.